5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Trafik kazaları: 1 ölü, 3 yaralı

Sakarya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Akyazı ilçesi yakınlarındaki kazada, Hendek yönünden Adapazarı istikametine giden Hüseyin Kirman (37) idaresindeki 41 E 4688 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı. Kazada yaralanan sürücü Kirman ambulansla Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Kirman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayakını kaybetti.

D-100 karayolunun Sakarya Köprüsü çıkışında meydana gelen diğer kazada ise Adapazarı yönünden Düzce istikametine giden Metin Orhan'ın kullandığı 54 KL 128 plakalı TIR, önünde giden Selahattin Işık yönetimindeki fındık yüklü traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle TIR bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanırken, traktör devrildi.

Kazada, sürücüler Işık ve Orhan ile birlikte traktörde bulunan Şaban Çalık yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazalarla ilgili inceleme ise sürüyor.

Bu arada, kazada, traktörde bulunan fındıkların yola saçılması nedeniyle karayolunda ulaşım durdu. Belediye ve karayolları ekiplerinin çalışması sonucu yol fındıklardan temizlendi.

Sabah internet
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 09:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?