5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Trafik kazası : 3 yaralı

Sakarya E-25 Karayolu'nun Doğançay mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, E-25 Karayolu'nda Sakarya'dan Bilecik istikametine giden Erşat A. idaresindeki 34 YMS 09 plakalı otomobil, karşı yönden gelen, plakası ve sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen başka bir otomobille çarpıştı. Kazada, Erşat A. idaresindeki otomobil, takla atarak yan yattı. Kazada, otomobilde bulunan Erşat A. ile yanındaki bulunan Erol E. ve Mehmet U. hafif şekilde yaralandı. Diğer araç sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

Yan otomobilde bulunan yaralılara, yoldan geçmekte olan bir yolcu otobüsünün şoförü ile yolcular müdahalede bulundu. Yaralılar otomobilden çıkarılırken, sürücü Erşat A. "Diğer otomobil aniden üzerimize doğru gelmeye başladı. Şoförün uyuduğunu tahmin ediyorum. Kaçmasaydım, belki de hepimiz ölecektik" dedi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 15:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal BAŞ IP: 88.251.68.xxx Tarih : 25.06.2007 19:33:55
Arkadaşlar, Marmara Bölgesini Ege ve Akdenize bağlayan Bilecik yolumuz gerçekten araç trafiği bakımından çok yoğun ve tehlikelidir. Bu nedenle yol yapımı da hızlı bir şekilde devam etmektedir. Sağlığımız açısından sürücü kardeşlerime DİKKAT diyorum.