5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Trafik kazası : 3 yaralı

Sakarya E-25 Karayolu Alifuatpaşa mevkiinde bir otomobil kamyona çarptı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyon kıran kargo kamyonu ise kontrolden çıkarak demir yoluna uçtu. Kargo kamyonu, yük treninin altında kalarak paramparça oldu.

Bilecik'ten İstanbul'a giden Nihat Nehir idaresindeki 07 LJ 161 plakalı otomobil, Osman Dalger yönetimindeki 15 EY 870 plakalı kamyona çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Bu arada karşı istikametten gelen bir kargo firmasına ait Ali Vatandaş yönetimindeki 03 ET 045 kamyon kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyon kırınca kontrolden çıkarak demir yoluna uçtu.

Kazada sürücü Ali Vatandaş hafif yaralı olarak kamyondan çıkmayı başarırken, diğer yaralılarla birlikte Toyota-sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar Ali Vatandaş, Nihat Nehir, Zeynep Nehir ve Irmak Nehir tedavi altına alındı.

KARGO KAMYONU PARÇALANDI

Bu arada yetkililer, gelen trenin durdurulması için TCDD yetkililerine ulaşamayınca, Haydarpaşa'dan saat 23:00'de kalkan 13103 sefer sayılı yük treni demir yolundaki kargo kamyonuna çarptı. Kargo kamyonu hurdaya dönerken içindeki yükler çevreye saçıldı. Kaza nedeniyle demir yolunda ulaşım 3 saat durdu. Kamyonun kaldırılmasının ardından demir yolu yeniden ulaşıma açıldı.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 12:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?