5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Traktör kanala uçtu 1 ölü

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde meydana gelen kazada, pulluğu ağaç köküne takılan traktörün devrilerek su kanalına uçması sonucu sürücü hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Tuncay Çağlar (33), akşam saatlerinde Ferizli ilçesi Karatiken köyünde 54 AY 438 plakalı traktörle tarlasını sürerken, traktörün arkasına bağladığı pulluk, tarlanın kenarındaki bir ağaç köküne takıldı.

 Birden kontrolden çıkan traktör, devrilerek tarlanın hemen kenarındaki su kanalına uçtu. Ters dönerek kanalda kalan traktörün sürücüsü Tuncer Çağlar, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Traktörün kanaldan çıkarılması için Ferizli Belediyesi'ne ait iş makinaları olay yerine çağırıldı. 

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin de yardımıyla, iş makinesine bağlanan traktör, uzun uğraşlar sonrasında çekilerek çıkarıldı. 

Ceset, Ferizli Sağlık Ocağı'na götürülürken, traktörden çıkan bira şişeleri ise dikkat çekti. Jandarma, kazayla ilgili araştırma başlattı.
İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 22:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun ok IP: 88.244.234.xxx Tarih : 26.04.2007 11:13:47
ülkemizin büyük bir kısmı tarımla uğraşıyor. teknoloji yerinde durmuyor.gün geçtikce teknoloji harikası ekipmanlar ve araçlar çıkıyor.üzülerek söylüyorum bütün bunları çünki memleketimizin insanları teknolojiden yararlanamıyor...evet allah ailesine sabır versin tuncay kardeşimiz traktörle ya dikkatsizlikten yada traktöründe bulunan bir hatadan dolayı canını kaybetti.. dünyada her şey ileri gitmeye başladı uzay çağı falan diyoruz ama malesef hiç bir çağı yakalayamadık.şimdi tuncay kardeşimizin kullandığı traktör 1971 model ve ne marka oldugu belli deyil.yeni ve güçlü bir traktör kullanmış olsaydı şimdi hayatta ve ailesiyle beraber olacaktı.. düşüneceksinizki yeni ve güçlü traktör kullansaydı ama ülkemizde her sey gün geçtıkce fiyat bakımından artıyor ama malesef mahsüllerde hiç bir artış yok maliyet artıyor ama fiyat gecmiş senelerdekiyle aynı.. görün artık bunu görün ve milletimizin efendilerine destek olun.....