3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Traktörle gezinti kazayla bitti

SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde gezintiye çıkan yaşları küçük 3 arkadaşın bindiği traktörün devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Sapanca'nın Kurtköy Mahallesi'nde okuldan çıkan Ahmet A.(14) , Halil Ç.(15) ve Cenar E.(15) Ahmet A'nın babasına ait 54 FK 454 plakalı traktörü kaçırıp gezintiye çıktı. Şelale Caddesi üzerinde ilerlerken sürücünün ani manevra yapması sonucu traktör devrildi. Kaza sonrası devrilen traktörün altında kalan Ahmet A., Halil Ç., Cenar E. yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet A. olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Toyotasa Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Olayda vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan ve hareket edemeyen Halil Ç. ise Sapanca'da başka ambulansın bulunmaması sebebiyle yaklaşık 40 dakika Arifiye'den ilçeye sevk edilen ikinci ambulansı bekledi. Yaralı yakınları Sapanca'da ikinci bir ambulansın olmamasına tepki gösterdi. Kazada hafif yaralanan Cenar E. ise Sapanca Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Yaralı Ahmet A'nın durumunun ağır olduğu yaşam destek ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bilindiği gibi 112 Acil Servisi'ne bağlı Sapanca'da bir adet ambulans bulunuyor. Söz konusu ambulans TEM Otoyolu'nda meydana gelen vakalar başta olmak üzere hasta nakilleri, sağlık vakaları ve trafik kazalarına bakıyor. Özellikle yaz aylarında nüfusu artan Sapanca'ya ikinci bir ambulansın tahsis edilmemesi vatandaş tarafından tepki çekiyor.

SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 14:29:02
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 16:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?