5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Trende tinerci kişiler dehşet saçtı

Adapazarı-İstanbul seferini yapan trende, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kişiler, döner ve rambo bıçaklarıyla ikisi güvenlik görevlisi olmak üzere 3 kişiyi yaraladı.


Edinilen bilgiye göre, Adapazarı-İstanbul seferini yapan trende kimliği belirsiz kişiler, kendilerinden bilet isteyen kondüktör ve güvenlik görevlilerine saldırdı.

Biletsiz yolculuk ettiğinden şüphelendiği yolculara bilet soran kondüktör, olay çıkaran gençler tarafından darp edilip bıçaklandı. Vagonda yaşanan kargaşa sesleri üzerine özel güvenlik görevlileri olay yerine geldi. Gençler, güvenlik görevlilerine döner ve rambo bıçaklarıyla saldırmaya başladı. Olayda Mustafa Çuktur adlı özel güvenlik görevlisi parmağından, diğer güvenlik görevlisi Yusuf Gidik de omzundan yaralandı. Adının Tayfun olduğu bildirilen ve soyadı öğrenilemeyen kondüktör ise vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda derin bıçak yarası aldı. Tren, Dilovası istasyonunda durunca saldırganlar kaçtı.


Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, hemen tedavi altına alındı. Kondüktör, durumu ağır olduğu için Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 23:05:59
Güncelleme :10 Aralık 2007 Pazartesi 23:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk TEZCAN IP: 88.243.243.xxx Tarih : 13.12.2007 20:46:14

adaparı istanbul seferınde güvenlık artırılmazsa bundan öncede ve şimdiki olan bıçaklı olay gıbı mevzular herzaman devam edıcektır.ben afghanistanda askerlık yaparken buna benzer bırsey okumuştum gazetede.bir çocuk telefonu yuzunden rayların altında kalarak can vermişti.onun annesi ne yapsın yarın öbürgün bizim çocuklarımız.düşerse öyle duruma bu sefer bizler ne yapalım.ALLAH aşkına güvenlikler fazlalaştırılırsa bu sefer onlar ne o trene bınerler nede böyle şeyler olur.hanı bizim beledıyelerımız çalışma yaparken açık bırakılan logar kuyusu kapağının sonucu gelişen kaz vardı belkı bılırsınız.yanlış hatırlamıyorsam ıstanbulda olmuştu bu kaza ne oldu arabanın bırının tekerı acık olan yere gırdıgınde kaza olmuş ölen çoktan ölmüştü.buda buna benzer bır kaza.önlem alınırsa hiçbirşey olmaz.bu insanlar öldükten sonrada önlem almanın hıçbır anlamı yok verın benı trene güvenlık dıye bakın neler oluyo ben onalrın hepsını hareket halındeyken atmıyormuyum görün sızde.kabahatım varsa sımdıden özur dilerim.