7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

TÜMSİAD'dan adaylara kahvaltı

TÜMSİAD'DAN MHP'Lİ ADAYLARA KAHVALTI

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi MHP Sakarya milletvekili adayları ve il teşkilatı yöneticilerine kahvaltı verdi.

Sofram Kebap Salonu'nda verilen kahvaltıya TÜMSİAD yöneticilerinin yanı sıra, MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver ve milletvekili adayları Münir Kutluata, Enver Toçoğlu, Recai Coşkun, Oya Arapoğlu ve Gökhan Taşdeviren katıldı.

MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver kahvaltıyı tertip eden TÜMSİAD yöneticilerine teşekkür etti. Ünver MHP'yi “küçük bir halk modeli” olarak tanımladı ve şunları söyledi; “Sabah kahvaltısında bizi bir araya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. MHP Türk milletinin siyasi iz düşümüdür. Misakı milli sınırları içindeki vatandaşlar ne ise, MHP'de odur. MHP küçük bir halk modelidir. Bu millet ne kadar dindar ve ülkesine bağlı ise, MHP de o kadar dindardır ve vatanına bağlıdır. Tüm siyasi partilere eşitiz ama, vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında tarafız. Bu noktada sertlik içindeyiz. Ama bu sertlik bizim ekonomi bilgimizi gölgelemesin arzusundayız. 12 Haziran seçimleri vatanın bölünmezliği noktasında da önem arz ediyor.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, MHP'nin ekonomiye önem veren ve haksız rekabeti eleştiren bir parti olduğunu belirterek, “MHP olarak ekonomiye çok önem veren partiyiz. Türkiye'de kendi insanımızın refahını esas alan bir partiyiz. Global dünyada yaşıyoruz gerekçesiyle ülkenin global sıkıntılar yaşadığı ve ülkenin dışa karşı global istifadeler sağlayamadığı ortada. Biz iş adamlarımızı ve çalışanlarımızı düşünerek, ülkedeki iş alanlarını iyi değerlendirmek istiyoruz.

Haksız rekabete karşı olan bir partiyiz. Ülkenin zenginleşmesini isteyen ve üretime dayalı ekonomiyi savunan bir partiyiz. Bir ilin hem ekonomik, hem de sosyal anlamda gelişmesi iyi politikalarla mümkündür. Sakarya tarıma dayalı sanayide güçlü olması gereken bir ildir. Küçük ve orta ölçekli işletmelere kolaylıklar sağlanmalı, dağınık yardımlar yerine güzel politikalar üretilmelidir” dedi.

TÜMSİAD'DAN MHP'Lİ ADAYLARA KAHVALTI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2011 Cumartesi 11:36:04
Güncelleme :21 Mayıs 2011 Cumartesi 18:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?