3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

TÜVASAŞ, itfaiye ekibini güçlendirdi

TÜVASAŞ, İTFAİYE EKİBİNİ GÜÇLENDİRDİ

Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ) bünyesinde faaliyet gösteren İtfaiye Ekibi, 14 yeni personel ve teknolojik gelişmelere uygun ekipmanları ile daha da güçlendirildi.

TÜVASAŞ İtfaiye ekibinde göreve başlayan 14 personele, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 45 iş günü süren eğitim verildi. Eğitim sonunda yapılan tatbikatla, öğrendiklerini uygulamalı olarak gösteren itfaiyeciler sertifikalarını aldılar. Personele sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Turan, “TÜVASAŞ İtfaiye ekibi eğitimini başarıyla tamamlayarak, gerek Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile gerekse diğer kurum itfaiyeleri ile koordineli olarak hareket kabiliyetine sahip olmuştur” dedi.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki sertifika töreninde yaptığı konuşmada, “TÜVASAŞ İtfaiye ekibinin hem personel hem de donanım açısından bu seviyeye gelmesinden dolayı mutlu olduğumu belirtmeliyim. Diliyorum ki, hem kurumumuz hem de diğer kurumların itfaiye ekiplerini gerektirecek herhangi bir olayla karşılaşılmasın. Fakat gerektiğinde de müdahale konusunda herhangi bir eksiğimiz olmamalıdır. TÜVASAŞ itfaiyesi, şehrimizde yangın, sel, deprem ve her türlü afete karşı önlem almak ve müdahale etmek gerektiğinde ilgili kurum, kuruluş ve birimlere her türlü destek için hazırdır. Bizler bulunduğumuz görev itibari ile kendi kurumumuza ve kurum olarak faaliyet gösterdiğimiz şehre karşı sorumluluk taşıyoruz. İtfaiye ekibimiz de bu sorumlulukla hareket edecektir” diye konuştu.

TÜVASAŞ, İTFAİYE EKİBİNİ GÜÇLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 12:16:04
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 17:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?