3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

TÜVASAŞ'a 25 milyon TL kredi

ZİRAAT BANKASI'NDAN TÜVASAŞ'A 25 MİLYON TL KREDİ

Ziraat Bankası Bölge Başmüdürü Yusuf Dilaver ve beraberindeki yöneticiler, TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette TÜVASAŞ ve Ziraat Bankası arsasında 25 milyon TL'lik gayri nakdi kredi kullanımı sözleşmesi imzalandı.

Sözleşmeye TÜVASAŞ adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür İbrahim Ertiryaki ve Ziraat Bankası adına Kocaeli Bölge Başmüdürü Yusuf Dilaver imza attı.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, TÜVASAŞ'ın yurt içi ve yurt dışındaki ticari faaliyetlerini artırırken beraberinde gerekli finansal ihtiyaçlarının da teminini sağladığını belirterek, "Plansız büyüyen firmaların en büyük dezavantajı, beklenmeyen gelişmeler karşısında gerekli stratejileri ortaya koyamamaktır. Biz TÜVASAŞ'ın büyümesini, doğru planlamak ve belirlenen programlar doğrultusunda hareket etmek üzerine kuruyoruz. Planlı ve programlı büyüme, şirketlerin öngörülerini daha doğru yapmasını

sağlamaktadır. TÜVASAŞ'ın yarınlarına dair doğru öngörülerde bulunarak, yol haritamız doğrultusunda daha da büyüyerek ilerlemekteyiz" dedi.

Ziraat Bankası ile imzaladıkları kredi sözleşmesinin de bu minvalde değerlendirilecek bir çalışma olduğunu anlatan Ertiryaki, şunları söyledi: "Bu sözleşme ile TÜVASAŞ'ın yurt dışındaki ticari faaliyetlerinde finans sıkıntısı olmayacaktır. Türkiye sınırlarının ötesine üretim yapan bir firma olarak TÜVASAŞ, bu sorumluluk doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. İlk proje olarak karşımızda duran Irak Demir Yolları çalışması ve sonrasında süregelen görüşmelerin projelendirilmesi durumunda

TÜVASAŞ finansal açıdan oldukça rahat manevra kabiliyetini kazanmıştır diyebiliriz."

ZİRAAT BANKASI'NDAN TÜVASAŞ'A 25 MİLYON TL KREDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 18:19:02
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 02:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?