5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Ücretsiz sağlık taraması

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nce ilçe ve beldelerde başlatılan sağlık taramasında 9 günde 550 kişi muayeneden geçirildi. Gezici sağlık aracında uzman doktorlarca gerçekleştirilen sağlık taraması memnuniyet uyandırdı.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Polikliniği Gezici Sağlık Aracı, uzman doktorların eşliğinde vatandaşları muayeneden geçirmeye devam ediyor. İlk olarak Ferizli Belediyesi önünde başlatılan ve diğer beldelerde devam eden taramada 9 günde 550 kişi kontrolden geçirildi.

Gezici sağlık araçlarında ücretsiz gerçekleştirilen sağlık taramasından son derece memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği hizmet son derece güzel. Doktorlar ayağımıza kadar gelip bizleri muayene ediyorlar. Bu takdir edilmesi gereken bir hizmet. Başkanımız Aziz Duran'a bu güzel hizmetinden ötürü teşekkür ediyoruz” dediler.

Büyükşehir Belediyesi'nce 4 Haziran'da başlatılan sağlık taramaları bugüne kadar Ferizli, Söğütlü, Güneşler, Çaybaşı, Arifiye, Sapanca, Kırkpınar, Kurtköy ve Hanlı'da yapıldı. Ücretsiz sağlık taraması, 26 Haziran Küçücek Beldesi'nde sona erecek.
iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 16:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?