3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Ucuz eşyaya hücum!

SAKARYA'DA UCUZ EV EŞYASI İZDİHAMI

Sakarya'daki bir depoda üçte biri fiyatına satışa sunulan ev eşyalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul merkezli bir firmanın Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'nde bir depoda ''Bitiriyoruz'' sloganıyla başlattığı kampanyada, fiskos, nevresim ve oturma odası takımları kısa sürede tükendi. Çeşitli ev eşyalarının bulunduğu mağazada alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, izdihama neden oldu. Mağazaya girmek isteyen vatandaşlar dışarıda uzun kuyruklar oluşturdu. Mağazada çalışma masası 345 TL yerine 115 TL'ye, yatak odası takımı 3 bin 825 TL yerine bin 275 TL'ye, yemek odası takımı 2 bin 685 TL

yerine 895 TL'ye, vestiyer 745 TL yerine 255 TL'ye, şifonyer 297 TL yerine, 99 TL'ye ve sedir çekmeceli sandık 435 TL yerine 145 TL'ye satışa sunuldu. Kampanyanın 1 ay sürecince devam edeceği belirtildi.

Firma yetkilisi Şahin Karaaslan, kapanan fabrikaların ürünlerini ucuz fiyata toplayarak düşük kar marjıyla halka sunduklarını kaydetti. Kampanyanın 1 ay süresince ürünler tükenene dek devam edeceğini kaydeden Karaaslan, "Geçen hafta Bursa ve Konya'daki depoları kapattık. Şu anda Adapazarı'nda satışa başladık. Mağazamızda evle alakalı her şey var. Halkın ilgisi çok iyi. Fiskosları 5 TL'ye, yatak odası takımlarını bin 390 TL'ye satıyoruz. Mağazamıza 45 kamyon mal geldi, 8 veya 10 kamyon ürün daha gelecek.

Şu an halen piyasada kapanan fabrikalar ve toptancılardan mal toplanıyor. İstanbul, Silivri'de toptancı mağazamız var. Sakarya'da ilk kez mağaza açıyoruz, daha önce Konya ve Bursa'da açılmıştı" dedi.

Sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar, kapıların açılması ile birlikte mağazaya akın etti.

SAKARYA'DA UCUZ EV EŞYASI İZDİHAMI
SAKARYA'DA UCUZ EV EŞYASI İZDİHAMI
SAKARYA'DA UCUZ EV EŞYASI İZDİHAMI
SAKARYA'DA UCUZ EV EŞYASI İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 13:06:05
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 00:02:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?