3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Uncuoğlu'ndan istifa tepkisi!

İL BAŞKANI UNCUOĞLU'NDAN AK PARTİ'DEN İSTİFA HABERLERİNE TEPKİ

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Kocaali ilçe teşkilatı üyesi 20 kişinin partilerinden istifa ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Uncuoğlu, yaptığı açıklamada, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "AK Parti Kocaali teşkilatından hiç kimse partimizden istifa etmemiştir. Belli sayıdaki arkadaşlarımız, daha geniş kitlelere hitap edilebilecek bir yapının oluşmasına katkı sağlamak üzere yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini bildirmişlerdir. Bu arkadaşlarımızın her biri, değil partimizden istifa etmeyi, bir adım geri çekilmeyi bile düşünmeyecek, her durumda tüm enerjilerini partinin daha iyi seviyeye gelmesi için seferber edecek arkadaşlarımızdır. Kocaali teşkilatı halen kesintisiz çalışmalarına devam etmektedir. İstifalardan sonra ilçe yönetim kurulu 19 kişiyle olağan toplantılarını gerçekleştirmiştir" dedi.

Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden arkadaşlarımızın partiden istfa etmiş gibi gösterilmesini anlamakta zorluk çektiklerini ifade eden Uncuoğlu, "Bu kadar basit ve anlaşılır olmasına rağmen böyle bir meselenin çarpıtılarak sanki partiden istifalar olmuş gibi takdim edilmesini anlamakta zorlanmaktayız. Elbette basının 'kamuoyunu bilgilendirmek' görevi de vardır. Lakin bu görevi yaparken doğru ve gerçek haber yapma sorumluluklarını da sanırız unutmamaları gerekmektedir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 12:01:02
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 16:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?