6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Üniversiteye otobüs seferleri başlatılıyor

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi yeni yerleşim bölgesinden Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Kampusü'ne otobüs seferleri başlattı.
 
Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yeni yerleşim bölgesinde ikamet eden öğrenci sayısındaki artışı göz önünde bulundurarak, Korucuk, Karaman, Camili-1 ve Camili -2 yerleşim yerlerinden SAÜ Esentepe Kampusü'ne otübüs seferi koydu.
Korucuk ile Karaman'dan sabah saat 07.00'de hareket edecek olan Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, Aziz Duran Bulvarı, Karaağaç Bulvarı ve Atatürk Bulvarı, Merkezdeki kampus durağı, Donatım, Devlet Hastanesi güzergahını, Camili-1 ve 2'den saat 07.00'de hareket edecek otobüsler ise Aziz Duran Bulvarı, Karaağaç Bulvarı ve Atatürk Bulvarı, Merkezdeki kampus durağı, Çark Caddesi ve Serdivan güzergahını izleyerek SAÜ Kampusüne ulaşacak.
 
Yeni Yerleşim Bölgesi ile SAÜ Kampus'ü arasında çalışacak olan otobüsler, bu güzergah üzerinde işleri olan vatandaşlara da büyük bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi Yeni Yerleşim Bölgesinden SAÜ Kampusüne başlatılan merkez bağlantılı yeni seferlerle Kampus otobüsü sefer sayısı 70'ten 110'a çıkmış oluyor. Yetkililer sabah 07.00 ile 09.00, akşam 17.00 ile 20.00 saatleri arasındaki yolcu yoğunluğu göz önüne alınarak seferlere araç ilavesi yapılacağını da bildirdiler.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 18:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?