3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Uyuşturucu operasyonu: 40 gözaltı

Sakarya'nın Adapazarı ve Hendek ilçelerinde polis tarafından uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 40 kişi gözaltına alınırken, şahıslarla birlikte çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından uzun süredir sürdürülen teknik takip ve istihbari çalışmalar neticesinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Cumhuriyet savcılığından alınan izin ve arama kararları doğrultusunda Adapazarı ve Hendek ilçelerinde önceden belirlenen çok sayıda adres sabah vakti polis tarafından basıldı. Baskında uyuşturucu sattığı ve kullandığı iddiasıyla aralarında E.A. H.A., S.Ç., A.G., D.K., S.B., H.C.G., O.S., Ö.S., İ.G., Ü.C., G.N. ve S.İ.'nin bulunduğu toplam 40 kişi gözaltına alınırken, şahıslarla birlikte çeşitli miktarda uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi. Gözaltına alınarak Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şahısların sorguları sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 17:43:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?