3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Vahşetin altından miras çıktı

SAKARYA'DA KATLİAM

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, dört kişilik ailenin öldürülmesi olayının ardından miras kavgası çıktı. Kardeşini, yengesini ve iki yeğenini öldüren şahış Hollanda'ya kaçarken havaalanında yakalandı.

Olay, Akyazı ilçesi Batakköy Mahallesinde sabah saatlerinde bir evde meydana geldi. Antalya'da, Akdeniz Üniversitesinde okuyan Metin Yıldız yılbaşı tatili nedeniyle baba evine geldi. Evden dumanlar yükseldiğini gören Metin Yıldız durumu itfaiye ve 112 ekiplerine bildirdi. Eve gelen itfaiye ekipleri evin camını kırarak içeri girdiklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Evin giriş kısmında Erol Yıldız (47), eşi Hanife Yıldız (42) diğer odalarda kızları Özlem Yıldız (18) ve Elif Yıldız (11) silahla öldürülmüş olarak bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Evin ikinci katında çıkan yangın itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

Evin içinde detaylı bir araştırma yapan polis ekipleri öldürülen Erol Yıldız'ın ağabeyi Yakup Yıldız adına düzenlenmiş senet buldu. Senet üzerinden harekete geçen polis ekipleri Yakup Yıldız'ı araştırmaya başladı. Yakup Yıldız'ın Hollanda'da yaºad???n? ancak birkaç gündür Türkiye'de olduğu öğrenildi. Araştırmalarını derinleştiren polis, Yakup Yıldız'ın İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına Hollanda'ya gitmek üzere bilet aldığını tespit etti. Havaalanı polisine bilgi verilmesi üzerine Yakup Yıldız gözaltına alındı.

Yakup Yıldız'ın, kardeşini, eşini ve yeğenlerini miras nedeniyle çıkan tartışma sonucu silahla öldürdüğü daha sonra tüpü açık bırakarak evde yangın çıkartmaya çalıştığı tespit edildi.

SAKARYA'DA KATLİAM
SAKARYA'DA KATLİAM
SAKARYA'DA KATLİAM
SAKARYA'DA KATLİAM
SAKARYA'DA KATLİAM
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 13:33:01
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 20:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?