3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Vali Atak veda etti

VALİ ATAK AKYAZI'YA VEDA ETTİ

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Sakarya Valisi Hüseyin Atak Akyazı ilçesine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Atak, Akyazı kaymakamlığında Kaymakam Erdoğan Beypınar, Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Emniyet Müdürü Özgür Şahin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tamer Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, siyasi parti ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve daire müdürleriyle vedalaştı.

Vali Atak, Sakarya vilayetini temsil etmenin onurunu ömrü süresince taşıyacağını belirterek, “Akyazı ile gönül bağımın devam edeceğine inanmanızı rica ediyorum. Görev yaptığım 3 yılı aşan bu süre içinde Sakaryamıza hizmet için bütün şevk, heyecan ve gücümle çalışmaya gayret ettim” dedi.

Akyazılılara teşekkür eden Atak, “Akyazılı tüm hemşerilerime ve sizlere sağlık ve mutluluklar dileyerek veda ediyorum” diye konuştu. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Vali Hüseyin Atak'a Akyazı ve Sakarya'ya yaptığı hizmetlerin anısına plaket verdi. Başkan Yazıcı, Vali Atak onuruna Şerefiye Dereağzı alabalık tesislerinde öğle yemeği verdi. Yemeğe Sakarya milletvekili Recep Yıldırım, belediye başkanları ve siyasiler katıldı.

AK Parti Sakarya milletvekili Recep Yıldırım, Vali Atak'a bundan sonra ki yaşamında başarılar dileyerek, “Yaklaşık üç yıldır beraber çalıştığımız valimizden biz memnunduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Valimiz soyadı gibi Atak bir validir. Kendilerini fahri Sakaryalı olarak kabul ediyoruz” dedi.

VALİ ATAK AKYAZI'YA VEDA ETTİ
VALİ ATAK AKYAZI'YA VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 17:40:01
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 17:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?