3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Vali Atak'a duygusal veda

VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Sakarya Valisi Hüseyin Atak'ı uğurlayan Kaymakam eşleri ve konak çalışanları gözyaşlarını tutamadı.

Merkez Valiliğine atanan Sakarya Valisi Hüseyin Atak için Vali Konağında resmi tören düzenlendi. Tören öncesinde Sakarya protokolü konağın bahçesini doldurdu. Vedalaşma öncesinde bir hayli duygulandığı gözlenen Atak, buğulanan gözlerine rağmen gözyaşlarını gizlemeye çalıştı. Veda anlarının hep hüzünlü olduğunu söyleyen Atak, Sakarya'yı ve kazandığı dostlukları unutamayacağını ifade etti.

Vali Atak, eşi Süheyla Menşure Atak, konağın içinde vali yardımcıları, kaymakam eşleri ve konak çalışanları ile tek tek vedalaştı. Vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşandı. Konak içindeki vedalaşma sonrasında konağın bahçesinde resmi tören düzenlendi. Vali Atak son kez çevik kuvvet polislerinin oluşturduğu tören mangasını selamladı. Selamlamanın ardından Vali Atak, tek tek polislerle vedalaştı. Vali Atak, konağın bahçesinde vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, daire müdürleri,

başhekimler, askerler, siyasi parti temsilcileri, sendika temsilcileri, gaziler, öğrenciler, valilik çalışanları ve gazetecilerle vedalaştı. Vedalaşma töreninde Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Başkanı Ergün Atalay, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da hazır bulundu.

Vali Atak ve eşi Süheyla Menşure Atak son kez makam aracına binerken törene katılanlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Vali Atak ve eşinin makam aracı İstanbul'a doğru yola çıktı.

VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA
VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA
VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA
VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA
VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA
VALİDEN HÜZÜNLÜ VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 11:35:01
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 19:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?