3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Vali Atak'tan AKP'ye veda ziyareti

VALİ ATAK AK PARTİ İL BAŞKANI UNCUOĞLU'NA VEDA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Merkeze alınan Sakarya Valisi Hüseyin Atak, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve yönetimine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Valiler Kararnamesi ile Merkeze atanan Vali Hüseyin Atak veda ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu'nu parti binasında ziyaret eden Vali Atak, Sakarya'ya en iyi hizmeti yaptığına inanarak gönlünün rahat ve huzurlu olduğunu söyledi. Sakarya'nın her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Atak, “Sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler ile uyum içinde çalıştık. Sakarya'nın sorunlarını onlar bizlere bizlerde onlara anlatarak çözüm yolları bulmak için gayret sarf ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözdüğümüz zaman en mutlu olan birisi oluyordum” dedi.

İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, Vali Atak'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Valimiz tüm kurum ve kuruluşları bir araya getirerek Sakarya'nın sorunları için mücadele etti. Tüm kurum ve kuruluşları birleştirdi. Sakarya'nın meselelerini rahatlıkla her yerde ve her ortamda çözmek için mücadele etti” diye konuştu.

Başkan Uncuoğlu, Vali Atak'a vazo hediye ederek yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

VALİ ATAK AK PARTİ İL BAŞKANI UNCUOĞLU'NA VEDA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
VALİ ATAK AK PARTİ İL BAŞKANI UNCUOĞLU'NA VEDA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 12:00:05
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 00:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?