5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Vali Okutan'ın eğitim seferberliği devam ediyor

Sakarya Valisi Nuri Okutan tarafından il genelinde başlatılan eğitim seferberliği devam ederken, Vali Okutan öğretmenlerle bir araya gelerek hedeflerini anlattı.

Sakarya’da eğitim seferberliği başlatan Sakarya Valisi Nuri Okutan, Adapazarı Demiryol-İş Sendikası toplantı salonunda öğretmenlerle bir araya geldi.

Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Sakarya’da bir eğitim seferberliği başlatıldığını, eğitim adına yapılan çalışmaların iyi sonuç verdiğini ifade ederek, öğretmenlere eğitim konusunda daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.

Vali Okutan da konuşmasında Sakarya’da bir eğitim seferberliği başlattıklarını, yapılan çalışmayla Sakarya’nın eğitimde iyi bir yere geleceğini belirtti. Vali Okutan, "Sakarya’ya ilk geldiğimde il genelinde bir eğitim seferberliği başlattık. Toplantı üstüne toplantı yaptık. Sakarya gelmeden önce yaptığım araştırmada eğitim adına bir şey yapılmadığını gördüm. Biz bir seferberliğe başlarken önce kısa vadeli çözümler üreterek başladık. Amacımız ildeki eğitim seviyesin yükselterek eğitimdeki kaliteyi getirmek. Önce acil eylem planı yaparak veli eğitimi, öğrenci eğitimi, öğretmen eğitimi bir çok husus var bunları yeniden gözden geçirdik. Veliler, öğrenciler, öğretmenler, sivil toplum kuruluşları ve basın herkesi dikkatini bu yöne çekerek Sakarya’nın geleceğini belirlemek için başlattığımız kampanya ile bir sinerji oluşturduk. Sakarya’da başlattığımız bu çalışmada iyi bir yolda ilerliyoruz. Eğitim aslında hem bizim işimiz hem öğretmenlerin işi onların işlerini yaptıklarına inanıyorum. Eğitim kampanyası ile eğitim seviyesini iyi bir yere getirmeye çalışırken diğer taraftan da Sakarya’da başka konularda da gelişme sağlamak" dedi.

SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2004 Pazar 09:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?