3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Vali rafting yaptı

Sakarya’yı doğa sporları merkezi haline getirmeyi hedefleyen Vali Nuri Okutan, Melen Çayı’nda rafting yaptı. Vali Okutan’ın da içinde bulunduğu 64 kişilik ekibin rafting macerası Düzce’nin Cumayeri İlçesi Dokuzdeğirmen Köyü’nde başladı ve Kocaali İlçesi’nin Beyler Köyü’nde son buldu.

Sakarya Valisi Nuri Okutan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve aralarında basın mensuplarının da bulunduğu yaklaşık 60 kişiden oluşan rafting takımı, Düzce’nin Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen Köyü’ne geldi. Burada yapılan hazırlıkların ardından Vali Okutan ve beraberindeki grup, 6 botla start aldı. On iki kilometrelik parkur boyunca Vali Okutan ve beraberindekiler oldukça heyecanlı anlar yaşadı. Son derece eğlenceli ve macera dolu zorlu parkurun ardından, rafting Sakarya’nın Kocaali İlçesi Beyler Köyü’nde son buldu.

Varış noktasında kendisini karşılayan basın mensupları ile görüşen Okutan, bölgenin doğa sporları açısından bir cennet olduğunu belirterek, rafting ve diğer doğa sporlarının gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.

Çok az bölgede bu tür etkinliklere elverişli yerlerin olduğunu belirten Okutan, “Elimizdeki imkanların kıymetini bilmeli, tadını çıkarmalıyız. Bugün burada bu güzelliği ve heyecanı yaşadım. Herkesin buraya gelerek bu heyecanı yaşamasını istiyorum. Ben değişik yerlerde de rafting yaptım. Melen çayı rafting açısından özel bir yer. Bölge güzergahı ve tabiatı açısından rafting ve doğa sporları için elverişli bir yer. Başlangıç ve bitiş noktasına kadar alt yapı tamamlanmış. Bölgede doğa sporlarının gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Yatırımlar devam edecek” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 14:48:21
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 14:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?