3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Vodafone'den eğlenceli kampanya

SAKARYA'DA VODAFONE'DEN EĞLENCELİ KAMPANYA

Sakarya'da Vodafone tarafından gerçekleştirilen eğlenceli kampanyaya katılan vatandaşlar, numaralarını taşıyarak çeşitli hediyeler kazandı.

Sakarya Lider İletişimin daveti üzerine Adapazarı'na gelen Vodafone ekibi vatandaşların hem numaralarını taşıdı, hem de onlara eğlenceli vakitler yaşattı.

Katlı Pazaryerinde bulunan Vodofone Shop'ta gerçekleştirilen etkinliğe Vodafone Batı Karadeniz Bölge Satış Müdürü Emre Bektaşoğlu, DJ'ler, Lider Sakarya İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özdemir, Vodafone çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Çeşitli operatörlerden numaralarını Vodafone taşıyan vatandaşlar birbirinden eğlenceli yarışmalara katılara, hem bol konuşma, hem de çeşitli hediyeler kazandı. Gerçekleştirilen dart atma yarışmasına katılan vatandaşlar ilginç kareler oluşturdu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada bir gün içinde 100 kişi numaralarını taşıyarak Vodafone'lu oldu.

Sakarya Lider İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özdemir kampanyaya ile ilgili bilgi verirken kampanyanın bir hafta boyunca süreceğini belirterek, kampanyaya katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Vodafone Batı Karadeniz Bölge Satış Müdürü Emre Bektaşoğlu Vodafone olarak il il gezdiklerini, Sakarya'da kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek herkesi her yönden avantajlı olan kampanyaya katılmaya davet etti.

SAKARYA'DA VODAFONE'DEN EĞLENCELİ KAMPANYA
SAKARYA'DA VODAFONE'DEN EĞLENCELİ KAMPANYA
SAKARYA'DA VODAFONE'DEN EĞLENCELİ KAMPANYA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 11:02:00
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 11:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?