5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

'Yanliş kadını bıçakladım' dedi , teslim oldu

Adapazarı’nda cadde ortasında eşiyle yürüyen kadını arkasından yaklaşarak bıçaklayan Fatih Yavuz, bir süre sonra 155 Polis imdat telefonunu arayarak, “Yanlış kadını bıçakladım. Gelin beni alın'' diyerek teslim oldu. 

Dün saat 22 sıralarında eşi Umut Türkücü ile evlerine gitmek için Sedat Kırtetepe Caddesi'ndeki Korucuk otobüsleri durağına yürüyen Yasemin Türkücü, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından böbrek bölgesinden iki kez bıçaklandı. Uzun süre yaralı halde yerde bekleyen kadın, daha sonra olay yerinden geçen bir özel araç ile hastaneye kaldırıldı. Olay sonrasında çevrede geniş çaplı araştırma yapan Sakarya Emniyet müdürlüğü ekipleri bıçaklı saldırganı ararken, 155 Polis imdat hattı gelen bir telefon herkesi şaşırttı. Telefondaki kişi, biraz önce gerçekleşen bıçaklama olayının zanlısı olduğunu ve yanlış kadını bıçakladığını söyledi. Şeker Mahallesi’nde bir marketin önünde polis ekiplerini bekleyeceğini belirten kişiyi bildirilen yere giden ekipler göz altına aldı. İstiklal Polis merkezine götürülen zanlının, kimlik kontrolünde 37 yaşındaki Fatih Yavuz olduğu anlaşıldı.

SEVGİLİSİNE BENZETMİŞ 

Fatih Yavuz polise verdiği ifadesinde, “Bıçakladığım kadını sevgilime benzettim. Beni aldattığını düşünerek arkasından koşar adımlarla yaklaştım ve üzerimde taşıdığım bıçağı çıkartarak sapladım. Daha sonra yere yığıldığını gördüğümde kadının o olmadığını fark edince pişmanlık duydum. Biraz düşündükten sonra polisi arayarak teslim oldum. Pişmanım'' dedi. 

Olay sonrasında Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu, sağ böbreğinin üstünden aldığı bıçak yarası nedeniyle bir süre tedavi göreceği belirtildi. Zanlı Fatih Yavuz ise sorgusunun ardından, Sakarya Adliyesi’ne sevk edildi.

DHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 17:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?