8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Yardım kutusunu çaldı

SAKARYA'DA KADIN HIRSIZ ALIŞVERİŞ BAHANESİYLE GELDİĞİ DÜKKANDAN YARDIM KUTUSUNU ÇALDI

Sakarya'da meydana gelen olayda kimliği belirlenemeyen bir kadın hırsız, alışveriş bahanesiyle geldiği dükkandan yardım kutusunu çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Erenler ilçesinde Mehmet Tekin'e ait kuruyemiş dükkanına müşteri gibi gelen kadın hırsız, kuruyemiş almak istediğini söyledi. İş yeri çalışanı Burhan Tekin kadına istediği kuruyemişleri vermek üzere eğildiği sırada, kadın hırsız el çabukluğu ile içerisinde 50 TL bulunan yardım kutusunu alarak, koltuğunun altına sıkıştırdı. Giysisi ile yardım kutusunu saklayan kadın hırsız, kuruyemişleri aldıktan sonra dükkandan ayrıldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Yardım kutusunun olmadığını gören iş yeri sahibi Mehmet Tekin iş yerinde bulunan kameraları inceledi ve yardım kutusunun alındığını gördü. Tekin, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis kameraları inceleyerek hırsızı yakalamak için araştırmalara başladı.

Olay anında dükkanda bulunmayan ve geldiğinde yardım kutusunun çalındığını fark eden iş yeri sahibi Tekin, "Geldiğimde tezgaha baktım yardım kutusunun olmadığını fark ettim. Kamera kayıtlarına baktığımızda bir kadının yardım kutusunu çaldığını fark ettim. Kutuda tahminim en fazla 40 - 50 TL civarında para vardır. Hemen polise haber verdim ve bana bu kadını tanıdıklarını ve yakın zamanda yakalayacaklarını söylediler" şeklinde konuştu.

SAKARYA'DA KADIN HIRSIZ ALIŞVERİŞ BAHANESİYLE GELDİĞİ DÜKKANDAN YARDIM KUTUSUNU ÇALDI
SAKARYA'DA KADIN HIRSIZ ALIŞVERİŞ BAHANESİYLE GELDİĞİ DÜKKANDAN YARDIM KUTUSUNU ÇALDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 13:22:01
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 20:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?