2
Mayıs
2024
Perşembe
SAKARYA

Yılsonu sergisi Kentpark'ta

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (SAMEK), 2012-2013 eğitim dönemi sona erdi. Yıl içerisinde, 14 ayrı merkez ve 48 branşta eğitim alan kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği SAMEK Yılsonu Sergisi, 28 Haziran Cuma gününe kadar gezilebilecek.

Kentpark'ta vatandaşların beğenisine sunulan serginin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Fuat Bilgin, "Yılsonu sergimizde, SAMEK bünyesinde eğitim gören kursiyerlerimizin bir dönemlik emekleri ile oluşturdukları eserler yer alıyor. Yılsonu Sergimize vatandaşlarımız gösterdiği ilgi bizleri de memnun ediyor. Sergimizde; takı, hat, çini, ebru ve keçe yapımı gibi geleneksel sanatlarımızın yanı sıra güzel sanatlar ve el sanatları branşlarından oluşan eserler yer alıyor" diye konuştu.

Güzel bir eğitim dönemini geride bıraktıklarını belirten Fuat Bilgin, "Yılsonu Sergimizde eserleri bulunan SAMEK kursiyerleri, yaptıkları eserleri satma imkanını da buluyor. Kursiyerlerimiz tarafından keman, gitar, ney ve kemençe dinletisinin de sunulduğu sergimiz, içerik ve görselliğiyle vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılanıyor. 14 merkezde ve 48 farklı branşta eğitim gören kursiyerlerimizin eserlerinden oluşan SAMEK Yılsonu Sergimiz, 28 Haziran Cuma gününe kadar gezilebilecek. Güzel bir eğitim dönemini geride bıraktığımız SAMEK bünyesinde yeni dönem kayıtları ise Eylül ayında başlayacak. Yeni dönemimizde branş ve öğrenci sayımızı arttırma hedefindeyiz" şeklinde konuştu.  

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2013 Çarşamba 17:27:38
Güncelleme :26 Haziran 2013 Çarşamba 17:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?