7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Yol ortasında direk

YOL ORTASINDA Kİ DİREK KAZAYA DAVETİYE ÇIKARTIYOR

Sakarya’nın Karasu İlçesinde yol ortasında bulunan elektrik direği tehlike saçarken olası kazalara da davetiye çıkartıyor.

Karasu Fevzi Paşa Caddesi ile Stadyum Caddesinin kesiştiği noktada yol ortasındaki elektrik direği çevreye tehlike saçarken direğin hemen yanı başında duran ve yoldan yaklaşık 20 santimetre yüksekteki rögar kapağı olası kazalara da davetiye çıkarıyor.

Karasu İlçesinde 4 sene önce Stadyum Caddesinin genişletilmesi sırasında yol ortasında kalan elektrik direği ve yaklaşık yoldan 15-20 cm yüksekliğinde kalan rögar kapağı şoförleri de zor durumda bırakırken mahalle sakinleri yol ortasındaki direğin kaldırılarak yol kenarına çekilmesi isteklerini defalarca duyurmaya çalışırken isteklerine bir türlü cevap alamadılar.

Yol ortasındaki direk ve yoldan yaklaşık 20 cm yüksekte kalan rögar kapağının görüntü kirliliği ve araçlar için tehlike oluşturduğuna işaret eden mahalle sakinleri, “Mahallemizdeki yol ortasına dikilen elektrik direği tehlike saçmaya devam ediyor. Aylardır bu durum böyle kimsenin ilgilendiği de yok. SEDAŞ yetkililerinden bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyoruz” şeklinde konuştular.

YOL ORTASINDA Kİ DİREK KAZAYA DAVETİYE ÇIKARTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2011 Pazartesi 14:17:03
Güncelleme :25 Temmuz 2011 Pazartesi 18:58:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?