5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Zimmetine geçirdiği parayla borç ödedi

SAKARYA Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) Düzce İl Müdürlüğü’nün tahsilat bölümünde görevli memur İbrahim Üner, 17 bin YTL ile ortadan kaybolduktan sonra yakalandı. Üner'in zimmetine geçirdiği parayla kredi kartı ve diğer borçlarını ödediği anlaşıldı.

Şerefiye Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki Sedaş Düzce İl Müdürlüğü’nde bir banka adına tahsilat bölümünde görev yapan İbrahim Üner, kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Öğle saatlerinde işyerinden ayrılan İbrahim Üner’in geri dönmemesi SEDAŞ görevlilerinin dikkatini çekti. Görevli olduğu bankaya İbrahim Üner'in durumu soruldu.

Üner’in görev yaptığı banka ile SEDAŞ arasındaki kayıtların incelenmesi sonucu, elektrik abonelerinden tahsil edilen 17 bin YTL’nin kayıp olduğu tespit edildi. İbrahim Üner’in kasaya ‘İstemeden yaptım’ yazılı not bırakması üzerine polis araştırma başlattı.

Gece Sakarya’da yakalanan İbrahim Üner, Düzce’ye getirildi. Paranın 3 bin YTL’si ile kredi kartı borçlarını yatıran İbrahim Üner’in, paranın diğer kısmı ile de kalan borçlarını ödediği öğrenildi. Gözaltına alınan İbrahim Üner’in sorgusu devam ediyor.

a.a
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 15:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?