5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Ziraat Bankası'ndan esnafa kredi

Ziraat Bankası tarafından Sakarya’da faaliyet gösteren esnaflara kredi verilmesi kararlaştırılırken, krediye ilişkin protokol, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ve Ziraat Bankası Bölge Başmüdürü Fikret Erkan arasında imzalandı.

Kredi ile ilgili protokolün imza töreni SESOB’da yapıldı. SESOB Başkanı Hasan Alişan, ekonomik krizler nedeniyle borçlarını ödeyemeyen, çekleri geri dönen esnaflar için Ziraat Bankası tarafında verilen ucuz kredinin büyük fayda sağlayacağını söyledi. Alişan, krediden yararlanmak isteyen esnafların bağlı bulundukları odaya kredi taleplerini yazılı olarak iletmeleri durumunda, oda tarafından kredi başvurusunda kullanılmak üzere verilen kayıt belgesini alarak banka şubelerine gitmelerinin yeterli olacağını belirtti.

Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Başmüdürü Fikret Erkan ise, banka tarafından esnaflara kişi başına azami 30 milyar lira kredi verileceğini, esnafların geri ödemesinde birinci yıl için 2.15 faiz, ikinci yıl için ise 2.30 oranında faiz alınacağını kaydetti.

SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 09:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?