18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Okula alınteriyle katkı

Adapazarı merkeze bağlı Bekirpaşa Beldesi Büyükesence Mahallesi'nde yaptırılan okul inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Okulun yapımına maddi destek veren vatandaşlar, aynı zamanda inşaatında da çalışıyor.


Bekirpaşa Beldesi Büyükesence Mahallesi'nde yapımına 1 yıl önce başlanan 2 katlı ilköğretim okulunun inşaatı devam ediyor. Devletin gönderdiği ödeneğin yanısıra vatandaşların da 40 bin YTL ile destek verdiği okul inşaatı tüm hızıyla sürürken, hayırsever vatandaşlar binanın bir an önce tamamlanması için beden gücü ile de çalışmalara destek oluyor. Okulların açılmasına az bir zaman kaldığını belirten Mahalle Muhtarı Dursun Bozan ve vatandaşlar, "Okullar açılıncaya kadar inşaatı tamamlamak istiyoruz. Bu nedenle bizler de inşaatta çalışıyoruz" dedi.


Mahalleyi ziyaret eden Sakarya Müftüsü Ahmet Şark da, vatandaşların okul inşaatında çalışmasının kendisini duygulandırdığını ifade etti. Müftü Şark, "Mahalle sakinlerini bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Okulun bitmesi için herkes tüm gücüyle çalışıyor" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 15:22:58
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 15:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?