24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Şoförlerin seçiminde tartışma

Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulu, geniş güvenlik önlemleri altında yapıldı.

Nehirland Tesisleri'nde yapılan Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu öncesinde, jandarma geniş güvenlik önlemi aldı.

Üyeler salona, tek tek üst aramasından geçirilerek alınırken, üye listesinde isimleri bulunmayanlar ise, başkan adaylarının izin vermesinin ardından salona alındı. Divan başkanlığını Türkiye Otomobilciler Federasyonu Temsilcisi Edirne Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Cingöz'ün yaptığı kongrede, DYP Genel İdare Kurulu Üyesi Enver Toçoğlu, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı da hazır bulundu.

Kongrede açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Adnan Uyumaz, göreve geldiği günden beri şoför esnafının hakkını korumak ve hak ettiği yere gelmesi için büyük mücadele verdiğini söyledi. 3 dönemdir başkanlık yapan ve 4. dönem için başkanlığa aday olduğunu ifade eden Uyumaz, tekrar başkan seçilmesi halinde bugüne kadar gerçekleştiremediği projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Uyumaz'ın ardından söz alan başkan adayı Alaattin Yıldırım ise, Oda'da bazı usulsüzlükler olduğunu ileri sürdü. Adayların konuşmasının sırasında, bazı üyelerin sözlü saldırıda bulunması ise salonda ortamın gerginleşmesine neden oldu. Sık sık tartışmaların yaşandığı genel kurul, oylama ile devam etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2005 Pazar 21:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?