1
Haziran
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Eğitime tam destek

Sakarya'nın Ferizli İlçesi Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Şehit Hacı Uzun İlköğretim Okulu'na, 16 ilave derslik yapılıyor.

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Sakarya Valiliği'nin 300 bin YTL destek verdiği ek derslik inşaatına Ferizli Belediyesi'nin de 350 bin YTL katkı sağlayacağını söyledi.
Ferizli'nin Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Şehit Hacı Uzun İlköğretim Okulu'na yaptırılacak 16 dersliğin inşaatı, 2006-2007 eğitim öğretim yılına tamamlanacak. Toplam 650 bin YTL'ye mal olacak ek derslik inşaatının 300 bin YTL'sinin Sakarya Valiliği tarafından karşılanacağını belirten Başkan Kaşkaş, kalan 350 bin YTL'nin ise Ferizli Belediyesi tarafından verileceğini dile getirdi.

Başkan Kaşkaş, Şehit Hacı Uzun İlköğretim Okulu dışında ilçede halen yapımı süren 10 derslikli ana okulu inşası ve protokolü geçtiğimiz günlerde yapılan Anadolu Lisesi ve Eğitim Kampusü inşasının da yakın bir zamanda başlayacağını söyledi. Hayırsever işadamlarının katkısıyla yaptırılacak olan bu okullara yer tahsisi, altyapı, çevre düzenlemeleriyle birlikte mali katkı sağlayacaklarını belirten Başkan Kaşkaş, belediye olarak ürettikleri hizmette önceliği eğitime verdiklerini ve bu katkının gelecek günlerde de süreceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 15:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?