16
Haziran
2024
Pazar
SİYASET

Başkandan teşekkür

Sakarya'nın Ferizli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Kaşkaş, Ferizli İlçesi Yenimahalle'de yapımı tamamlanan 5.5 km sıcak asfalt ve köprü çalışmasıyla birlikte yine ilçe merkezinde yapımında sona yaklaşılan Sapanca içme suyu ve kanalizasyon çalışmasından dolayı, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a ilçe halkı adına teşekkür ettiğini söyledi.

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, "Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla ilçemizin Yenimahalle bölgesinde 5.5 km'lik sıcak asfalt ve köprü genişletme çalışmasının bitmesiyle Ferizli'yi Kaynarca İlçesi'ne bağlayan ana yolda çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışma sonucu Kaynarca'ya bağlı birçok köyümüz ihtiyaçlarını Ferizli'den karşılayarak ilçemize ekonomik katkı sağlıyorlar" dedi.

Başkan Kaşkaş ayrıca, Ferizli'de Büyükşehir Belediyesi Adasu ekipleri tarafından sürdürülen Sapanca içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının da tamamlanmak üzere olduğunu dile getirerek, "Bu çalışmada artık sona yaklaşıyoruz. Çalışmanın bitmesiyle ilçemiz gelecek 50 yıl su sorunu yaşamayacak. İçme suyu ve kanalizasyon çalışmaları biter bitmez yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezimizde kaldırım, çevre düzenlemesi ve bulvar çalışması yapılacak. Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü bütün bu çalışmalar sonucu Ferizlinin çehresi değişecek ve yapısal sorunlarımız bitmiş olacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 15:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?