18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediyeye hizmet binası

Sakarya'nın Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesi'nde bulunan Belediye Hizmet Binası'nın beldede bulunan Meslek Yüksekokulu'na verilmesinin ardından beldeye yeni bir hizmet binası yapılıyor.

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesi'nde bulunan belediyeye ait tek katlı hizmet binasının beldede bulunan Meslek Yüksekokulu'na verilmesinin ardından yeni hizmet binası için çalışma başlatıldı. Belde merkezinde yapılacak olan yeni Belediye Hizmet Binası'nın yapılacağı alanda Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan Oran ve AK Parti'li Belediye Meclis üyesi Çakır Ali Esen incelemelerde bulundu.

Harita üzerinde yeni binanın projesini inceleyen Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan Oran, eski tek katlı hizmet binasını beldede bulunan Yüksekokul'a tahsis ettikten sonra yeni Hizmet Binası için çalışma başlattıklarını söyledi.

Başkan Oran, "Belediye Hizmet Binası'nı Yüksekokul'a tahsis ettik. Biz belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Yeter ki çocuklarımız okusun. Biz hizmetlerimizi çadırdan da sürdürürüz. Yeni hizmet binasının yapımına kısa sürede başlayacağız ve binamızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kalıcı olarak betonarme belediye yeni hizmet binası 630 metre kare arsa üzerinde yapılacak olup 2 katlı olarak inşa edilecek. Kalıcı betonarme olarak inşa edilecek binanın 150 milyara mal olacağı ve 2.5 ayda tamamlanacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 17:33:07
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 10:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?