28
Mayıs
2024
Salı
KÜLTÜR/SANAT

Kültür Merkezi açılıyor

Geyve İlçesi'nde belediye tarafından yaptırılan, içinde sinema ve konferans salonu bulunan kültür merkezinin, 45 gün sonra hizmete açılacağı bildirildi.

Geyve İlçesi'nde belediye garajı yanındaki araziye yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nin inşaatının hızla sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kır, çalışmaların 45 gün sonra bitirileceğini belirtti. Başkan Kır, 224 kişi kapasiteli kültür merkezinde sinema ve konferans salonlarıyla kütüphane ve sosyal bölümlerin yer alacağını söyleyerek, "Kültür merkezi inşaatını tamamen belediye kaynaklarıyla yapıyoruz.

Bina yaklaşık 65 bin YTL'ye mal olacak. Amacımız, genç nüfusun ve üniversite öğrencilerinin fazla olduğu ilçemizdeki sosyal hayatı canlandırmak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 21:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
soner karabulut IP: 85.107.20.xxx Tarih : 30.09.2006 19:12:15
Sayın mehmet kır geyvenin belkide göze fazla batmayan ve bu zaman kadar hiçbir siyasi başkanların aklına bile getiremediği bir ihtiyacı daha karşılamak için tüm gücünü kullanmış ve geyve halkına kültürün bir parçası olan sinemayı kazandırmıştır.bunun için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunarım.