3
Mayıs
2024
Cuma
GEYVE - SAKARYA

Faruk Bal

Sakarya Valisi Nuri Okutan, incelemelerde bulunmak üzere gittiği okulda lise binası yaptırmak isteyen Geyveli işadamıyla pazarlık yaparak, 2 katlı olan okul binasını 3 kata çıkardı.

Sakarya Valisi Nuri Okutan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ve beraberindekiler Sakarya’nın Geyve İlçesi’nde katıldıkları bir programın ardından ilçede incelemelerde bulundu. Geyveli bir hayırsever tarafından bağışlanan 16 dönümlük arazi üzerine çok programlı lise binası yaptırmak isteyen Geyveli iş adamı Faruk Bal ile okulun yapılacağı araziye giden Vali Nuri Okutan, iş adamı tarafından yaptırılan okul projesini inceledi.

Geyve’nin Orhaniye Mahallesi’ne yaptırılacak okulun 2 katlı olarak inşa edileceğini gören Vali Okutan, işadamı Bal ile binayı 3 kata çıkarması konusunda sıkı bir pazarlık yaptı. Vali Okutan’ın ısrarı üzerine Bal, okul inşaatını 2 kattan 3 kata çıkarmaya ikna oldu.

16 derslikli okulun yapımı için ise ziyaret sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ve Vali Nuri Okutan, protokol imzaladı. Okul inşaatına hemen başlanacağını belirten iş adamı Faruk Bal, maliyetin ise 1.4 trilyon olacağını söyledi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar