18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kocaeli, hendeğe düştü

Süper amatör kümede mücadele eden Hendekspor,  bu sene şampiyonluğa kolay ulaşacak gibi. Son yıllarda amatör kümede hep başarılı olup, üçüncü lige terfilerde son engele takılan Hendekspor, bu sene oluşturduğu kadrosu ile amatör kümeye bol gelmeye başladı. İlk sekiz haftada sekiz galibiyetle kayıpsız yoluna devam eden mavi-beyazlılar liglere verilen arayı değerlendirmek için 2. Lig A kategorisi takımlarından Kocaelispor'la karşılaştı.

Hafta içinde Kocaelispor ile bir hazırlık karşılaşması yapan Hendekspor, güçlü rakibini eze eze yenerken, profesyonel takımlara futbol dersi verdi. Mavi-Beyazlılar göğsümüzü kabarttı.

Kulüp Başkanı Halit Evin’in hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak oluşturduğu Hendekspor kadrosu sadece Sakarya’da değil, İzmit’te de kendisini izleyenleri hayran bıraktı.

2. Lig A Grubu’nda yer alan Kocaelispor’u 3-1 yenen Hendekspor, gücünü ve rüştünü ispatlamış oldu. Teknik Direktör Vedat Uysal’ın çalıştırdığı Hendekspor bu kadrosu ile profesyonel Lig’e göz kırparken, grup maçlarında neler yapabileceğinin de işaretini verdi. İzmit’ten şen dönen Hendekspor bu hafta sonunda Süper Lig’de Demirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına zaman kaybetmeden başladı. Bu karşılaşmadan üç puan bekleyen Hendekspor beklenmeyen bir sürprizle karşılaşmak istemiyor.

 

 

 

Recep ŞEKER
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 19:22:12
Güncelleme :10 Kasım 2005 Perşembe 11:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?