23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kaçırdıkları minibüs ile kaza yaptılar

Sakarya'nın Karasu İlçesi Denizköy mevkiinde kaza yapan bir minibüsün içinde, elleri ve ayakları bağlı bir şahıs bulundu.

Alınan bilgiye göre, Adapazarı'nda işyerine ait minibüs ile gezintiye çıkan Eyüp Göç, daha önce aynı işyerinde çalışan K.G. ile yolda karşılaştı. İşten ayrılan arkadaşı K.G. minibüse alan Eyüp Göç'e bir süre sonra arkadaşı başına silah dayayarak, Karasu İlçesi'ne doğru sürmesini istedi.

Daha sonra yolda diğer arkadaşlarını da alan K.G, Eyüp Göç'ün ellerini ve ayaklarını iple bağlayarak, şahsı minibüsün arka kısmına attılar. Eyüp Göç'ü ve minibüsü kaçırarak Karasu İlçesi'ne giden K.G. ve arkadaşları, Denizköy mevkiinde kaza geçirdi. Kaza sonucu hafif yaralanan K.G. ve arkadaşları, Eyüp Göç'ün cep telefonu ve 650 milyon lira parasını alarak kaçtı.

Bu arada olay yerine gelen sağlık ekipleri, elleri ayakları bağlı Eyüp Göç'ü yaralı olarak minibüs içinde buldu. Kazada ağır yaralanan Eyüp Göç, Karasu Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Toyata-Sa Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada olaydan sonra kaçan K.G. jandarma tarafından yakalanarak gözlem altına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2005 Cumartesi 15:51:21
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 12:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?