18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Depremzedelere yardım

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde, belediye tarafından, Pakistan'daki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatıldı. Kaynarca Belediyesi tarafından Pakistan'daki depremde zarar görenler için yardım kampanyası düzenlendi. Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın tarafından düzenlenen kampanyaya Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli, vatandaşlar ve öğrenciler destek verdi.

Belediye tarafından kampanyanın ilan edilmesinin ardından belediye binasının önü yardım yapmak isteyen vatandaşlarla dolup taştı. Belediye önüne konulan yardım sandığında kampanyanın startını veren Belediye Başkanı Tuncay Aydın, herkesi imkanı ölçüsünde yardımda bulunmaya çağırdı.

Belediye meclis üyeleri, belediye personeli, vatandaşlar ve öğrenciler sandığa para atarak kampanyaya destek verdi. Başkan Aydın, "Biz deprem felaketinin ne olduğunu biliyoruz. Aynı acıları biz de yaşadık. Müslüman kardeşlerimizin acısını biraz olsun hafifletmek için yardım kampanyası başlattık. Maddi yardımın yanı sıra ayni yardım da yapacağız. Bir heyet oluşturarak deprem bölgesine gitmeyi planlıyoruz. Herkesi depremzedelere yardım yapmaya çağırıyorum" dedi.

Belediye Meclis üyeleri de yaşanan felaketin çok üzücü olduğunu söyleyerek, depremzedelerin yaralarını sarmak için Kaynarca halkı olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Kampanyaya biriktirdikleri harçlıkları ile destek veren minik öğrenciler de yaşanan deprem felaketinden dolayı çok üzgün olduklarını, depremden etkilenen çocuklar için herkesin yardım yapması gerektiğini söyledi.

Kampanya nedeniyle zabıta ekipleri esnafları dolaşarak yardım sandığına yardım topladı. Kampanyada toplanan yardımlar daha sonra Sakarya Valiliği'ne teslim edilecek.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 17:16:52
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 12:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?