18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

Ayhan Aşan'la düet

Kaynarca Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni'nde sahne alan sanatçılar, Kaynarca halkına hoş bir gece yaşattı.

Kaynarca Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni belediye festival alanında gerçekleştirildi. Festival kapsamında verilen halk konserini DYP Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ercan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst, DYP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Enver Toçoğlu, Kaynarca Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, DYP İl Başkanı Ali Dünya, Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, Kazımpaşa Belediye Başkanı Necati Cantimer ve vatandaşlar izledi.

Konserin açılış konuşmasını yapan Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, Kaynarca Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni'ni düzenlemekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan Aydın, festival kapsamında belediye tarafından saptanan maddi durumu iyi olmayan 100 çocuğun sünnet ettirileceğini ve tüm masraflarının Belediye tarafından karşılanacağını ifade ederek, "Kaynarca halkı her şeyin en iyisine layıktır. Düzenlediğimiz halk konserleri ve festivaller ile halkımızı eğlendiriyoruz. Fakir çocuklarımızı da sünnet ettirerek ayrı bir mutluluk yaşıyoruz" dedi.

Konserde sahne alan Hababam Sınıfı filmindeki Hayta İsmail karakterini canlandıran Ahmet Arıman, ünlü sanatçı Ayhan Aşan, Eylül, Seraynur, Şehnaz Dilan ve Popstar yarışmasından Evren söyledikleri şarkılarla Kaynarcalılara hoş bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Ayhan Aşan gecede Kaynarca Belediyesi tarafından düzenlenen Popstar yarışmasının adayları ile birlikte şarkı söyleyerek konserini tamamladı.

Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın konsere katılan sanatçılara gecenin anısına Kaynarca'nın sembolü olan tabak hediye etti ve Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, fahri hemşehri ilan edilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti UBP Güzel Yurt Milletvekili Kemal Dürüst'e hemşehrilik beratını sundu. Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın geceye rahatsızlığı nedeniyle katılamayan DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'a gönderilmek üzere hazırlanan plaketi de DYP Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ercan'a verdi. Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, DYP GİK Üyesi Enver Toçoğlu ve DYP İl Başkanı Ali Dünya'ya da gecenin anısına birer plaket takdim etti..

Plaket töreninin ardından gece ses sanatçılarının sahne almasıyla geç saatlere kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2005 Cumartesi 12:04:02
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 12:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep kerem peras IP: 88.249.164.xxx Tarih : 10.02.2008 17:48:45

bunu gordugume çok sevındım bnde o konserdeydım bn ayhan aşanın yardımcısıyım ve ıkı sene oldu bunu gormek çok guzel turnedeyken gusel anılarımızdan bırıde bu olduu tşkr edıyorum arkdşlar ki.bkın :)