18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Maganda 'dede' çıktı

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde, düğünde atılan maganda kurşunu sonucu ağır yaralanan küçük kızı vuran şahsın, dedesi olduğu ortaya çıktı. Kaynarca İlçesi Ziahmetler Köyü'nde Ali Oyar adındaki şahsın düğününde rast gele atılan maganda kurşunu, M.B. (Meryem Bayraktar-5) isimli küçük bir kız çocuğunun ağır yaralanmasına neden oldu.

Olaydan sonra araştırmalara başlayan Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, minik M.B.'yi yaralayan şahsı tespit etti. Jandarmanın sürdürdüğü soruşturma sonucu, M.B.'nin ağır yaralanmasına neden olan kurşunun düğün sahibi Ali Oyar'ın babası ve aynı zamanda küçük Meryem'in dedesi olan O.O.'nun (Osman Oyar-65) silahından çıktığı belirlendi. Dede O.O, jandarma tarafından gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen dede O.O, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 18:48:19
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 18:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orkun akbas IP: 85.103.224.xxx Tarih : 31.05.2006 23:27:39
insanları bu kadar cabuk yargılamamak gerekir o dede biliyoöuydu boyle olacagınıı o dedi istermiydi o güzel kızın torununun olmesinii dede oldurdu dede vurdu insanların boyle yorum yapması kolay ama yorumlar yapılırken de bakın bakalım kanayan yaralar varmıı ve bunun icinde insaları vijdanlı olmaya herseyden once düsünerek konusmaya davet ediyorum insan olunn