23
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAALİ - SAKARYA

Mahkemelik park hizmette

Kocaali'de belediye tarafından yaptırılan kumsal park, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaali İlçesi’nde bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin deniz kenarında rahat konaklamaları için Belediye öz kaynakları ile yapılan Kumsal Park bazı siyasi partiler tarafından mahkemeye verildi.

Turizm katliamı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulan park mahkemelik olmasına rağmen törenle hizmete açıldı. Parkın açılış törenine mahkemelik olmasından dolayı bürokratlar katılmazken Kocaali Belediye Başkanı Zeynel Dal, DYP il Başkanı Ali Dünya, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Kocaali Belediye Başkanı Zeynel Dal amaçlarının bölgenin turizm açısından iyi bir noktaya gelmesi için hizmet yapmak olduğunu ancak bazı kesimlerin kendilerini mahkemeye verdiğini söyledi.

Başkan Dal, "Daha önce deniz kenarında bulunan bir gazino vardı. Dalgalar tarafından tesis yıkıldıktan sonra burası mekancıların mekanı oldu. Bu kötü görüntüyü ortadan kaldırmak ve bölgeye daha güzel bir görünüm kazandırmak için bu kumsal parkı yaptık. Parkı yaparken bizi eleştirdiler, hakkımızda suç duyurusunda bulundular. Onlara da saygı duyuyorum. Hukuk gerekeni yapacaktır. Tüm bunlara rağmen ilçemizde güzel bir eser ortaya çıktı" dedi.

Yapılan duanın ardından parkın açılışını Kocaali Belediye Başkanı Zeynel Dal, DYP il Başkanı Ali Dünya, Belediye Meclis üyeleri ve partililer gerçekleştirdi. 4 günde Belediye öz kaynakları kullanılarak yapılan park 3 milyar liraya mal oldu. Açılışın ardından davetliler parkı gezerek kumsaldan Karadeniz’i izleyerek hoş bir vakit geçirdiler.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 13:57:14
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 13:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?