18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCAALİ - SAKARYA

Öğrenciler Ankara'yı gezdi

Kocaali Atatürk İlköğretim Okulu, Milli Egemenliğin 85. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Ankara gezisi düzenledi.  Okul müdürü Muhammet Turgut, geziye 165 öğrenci, 12 öğretmen, 2 idareci, 1 rehber öğretmen ve bir doktor olmak üzere toplam 182 kişinin katıldığını söyledi.

Her yıl düzenli olarak bu geziyi düzenlediklerini kaydeden Turgut, "Ancak bu yılki daha anlamlı ve yerinde oldu" dedi. Milli egemenlik yılı etkinlikleri çerçevesinde meclis faaliyetlerini yerinde görme fırsatını bulduklarını ifade eden Turgut, "TBMM giriş kapısında Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve ekibi tarafından karşıladık. Kendileri öğrencilerimizle yakından ilgilendi. Hep birlikte Meclis Genel Kurulu'na gittik. Orada yetkililer meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra meclis başkan yardımcılarından Ankara Milletvekili İsmail Alptekin öğrencilere hitap etti. Oradan eski TBMM'ne geçtik ve iki meclis arasındaki farkı gördük" diye konuştu.

Turgut, gezinin son bölümünde ise eğlenceye yer verildiğini, Sincan Harikalar Diyarı'na giderek doyasıya eğlendiklerini belirtti.

Burak Ak - Kenthaber / Kocaali
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 17:12:22
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 13:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?