24
Mayıs
2024
Cuma
PAMUKOVA - SAKARYA
Belediye Sayfaları

Orman içi dinlenme tesisi hayata geçiriliyor

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde Dolammaşbaşı mevkii orman içi dinlenme yerinin Pamukova Belediyesi'ne devri nedeniyle, Pamukova Belediye Başkanı H. Feridun Turan ile Sakarya Orman Bölge Müdürü Hasan Yıldız arasında protokol imzalandı.

Pamukova Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Feridun Turan, mesire alanları ve hobi bahçeleri gibi önemli projeleri bulunduğunu belirterek, bu projeleri, imzaladıkları protokol çerçevesinde, orman içi dinlenme yerinde hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Turan, Dolammaşbaşı Orman İçi Dinlenme yeri Pamukova'nın gözbebeği olacağını kaydederek, "Mülkiyeti Orman ve Çevre Bakanlığı'na ait olan Kazimiye Yolu üzerindeki Dolammaşbaşı mevkiindeki 450 dönümlük arazi 10 yıllığına devraldık. Buranın Pamukova Belediyesi'ne verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu alanı piknik alanı, seyir terasları, gözlem kulesi ve mesire yeri olarak düzenleyeceğiz. Hobi bahçeleri projemiz var. Onu hayata geçireceğiz. Çay bahçeleri ve benzer hizmetleri gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Hepimiz elbirliği ile orman içi dinlenme yerini Pamukovalı hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. İnsanca yaşanılabilir, huzurlu, güvenli ve modern bir ilçe için hedefimiz hizmet etmektir" dedi.

Sakarya Orman Bölge Müdürü Hasan Yıldız da, önemli olanın halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu kaydederek, "Belediye başkanımızın, bu yer ile ilgili güzel projeleri var. İnşallah kısa sürede hayata geçirilir. Geçmişin hatalarından ders çıkartıp, önümüzü görüyorsak, geçmişin hatalarını düzeltebiliyorsak önemli olan budur. Başarıyı burada sağlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 15:34:16
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 13:31:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?