19
Mayıs
2024
Pazar
PAMUKOVA - SAKARYA
Belediye Sayfaları

Sakarya: Ürdünlü aile taburcu edildi...

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edilen Ürdünlü anne Ayşe Salih Nasıreddin ile 3 yaşındaki kızı Baraa Nasıreddin, bugün saban saatlerinde Ürdün'den gelen yakınları tarafından ambulansla havaalanına götürülmek üzere yola çıktı.


Eşi İdris Nasıreddin ve çocukları Manar, Hala ve Maram'ın öldüğünden habersiz olan anne Ayşe Salih Nasıreddin, 3 yaşındaki kızı Baraa ile ülkelerine geri dönmek üzere ambulansa bindirildi. Ambulansa bindirilen anne ile kızını öperek uğurlayan Türkiye'deki arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.


Ailenin ziyarete geldikleri arkadaşı Sadettin Altun çok büyük üzüntü içerisinde olduklarını söylerken, "Kendisi Eskişehir'de bizim yanımızdaydı. Çocuklarına İstanbul'daki müze ve camileri göstermek için gitti. Tekrar Eskişehir'e yanımıza dönüyorlardı. Ama acı haberi aldık. Tek avuntumuz suçluların cezalandırılmasıdır" şeklinde konuştu.


Ailenin hızlı trene binmeden önce dördüncü vagona bilet aldıkları; ancak geç kaldıkları için yerlerin başka kişilere verilmesiyle birlikte birinci vagona geçtikleri öğrenildi.

iha-sakarya
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 12:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?