19
Mayıs
2024
Pazar
SAPANCA - SAKARYA

Ana okulu öğrencilerinden ziyaret

Sapanca ilçesinde okul öncesi ana sınıflarında eğitim gören minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Sakarya Valisi Hüseyin Atak'ı yeni makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Gerçek, okul öncesi öğretmenleri Lamia Nur Altun, Canan Karabulut ile ana sınıfı öğrencileri Eylem Adak ve Berkan Düz'ün katıldığı ziyarette, Vali Hüseyin Atak küçük misafirleriyle yakından ilgilendi.

Öğrenciler, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan okul öncesi eğitimle ilgili dergiyi sundukları Vali Atak'ı okullarına davet etti. Atak, okul öncesi eğitimin çocukları hayata hazırlamada çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek, ana sınıfına devam eden bir öğrencinin eğitim hayatında daha başarılı olduğunun yapılan araştırmalarla kanıtlandığını ifade etti.

Sakarya'nın son yıllarda eğitimde başarılı bir çizgi yakaladığını belirten Vali Hüseyin Atak, bu başarıda emeği geçen eğitim yöneticilerini, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?