19
Mayıs
2024
Pazar
SAPANCA - SAKARYA

Erbakan nikah şahitliği yaptı

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde bulunan Özkum Tesisleri’nde yapılan düğünle SP Genel Başkan Yardımcısı Cevat Ayhan’ın oğlu elektrik ve elektronik mühendisi Ömer Abdullah Ayhan, eczacı Muhammet Çorbacıoğlu’nun kızı Elif Çorbacıoğlu ile hayatını birleştirdi.

 

Necmettin Erbakan düğüne, eşi Nermin Erbakan, kızları Zeynep, Elif ve damatları Mehmet Altınöz ve Faruk Baykoç ile birlikte geldi. Düğüne ayrıca, SP Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Doç. Dr. Oya Aygönenç, Fethullah Erbaş, Lütfi Esengün, Suat Pamukçu, Oğuzhan Asiltürk, Musa Demirci, Rıza Ulucak, Ahmet Tekdal, Numan Kurtulmuş, Aslan Polat, Hüsamettin Korkutata, Bahri Zengin, Latif Öztek, Mete Gündoğdu ve Mustafa Geçer, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Erol Aslan Cebeci, Recep Yıldırım, Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay ile çok sayıda davetli katıldı.

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’nun kıydığı nikahta gelin Elif Çorbacıoğlu’nun nikah şahitliğini gelinin dayısı Federal Moğul Fabrikası’nın Genel Müdürü Ahmet Hürel, damat Ömer Abdullah Ayhan’ın nikah şahitliğini ise Necmettin Erbakan yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından gelin ve damadı tebrik eden Erbakan, evlenme cüzdanını damat Ömer Abdullah Ayhan’a verdi.
Düğün, Kur’an-ı Kerim okunması ve Sakarya Müftüsü Ahmet Şark’ın duasıyla sona erdi.

iha-sabanca
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 12:57:26
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 14:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?