20
Mayıs
2024
Pazertesi
SAPANCA - SAKARYA

Sapanca'da asfalt sevinci

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelere yönelik yaptığı hizmetleri devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Sapanca İlçesi'nin Göl Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarına başladı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, gerçekleştirilen çalışmaları Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ile birlikte inceledi. Göl mahallesi sakinleri verdiği destekten dolayı Başkan Duran'a teşekkür etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan'daki yeni bulvardan sonra, Büyükşehir sınırları içerisindeki ilçe ve beldelerde de asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sapanca'nın Göl Mahallesi'ndeki sokakların asfaltlama çalışmalarını Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ile birlikte inceledi. 

Göl mahallesi sakinleri, verdiği destekten dolayı Başkan Duran'a teşekkür etti. Asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Duran, "Büyükşehir sınırları içerisindeki ilçe ve beldelerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Sapancamızın Göl Mahallesi'nin sokaklarını Sapanca Belediyesi ile birlikte güzelleştiriyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam edecek" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Göl Mahallesi'nin İnönü, Gül, Nergis, Rüzgar, Çimen, Çiğdem, Şaylan, Şehabettin Arslan, Fevzi Çakmak ve İstanbul Dere sokakları asfaltlandı.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 15:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?