19
Mayıs
2024
Pazar
SÖĞÜTLÜ - SAKARYA

Piknik tüp patladı: 1 ölü

Sakarya'nın Söğütlü ilçesi Fındıklı köyünde bir evde yanan sobanın yanında bulunan küçük tüpün patlamasıyla bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, bugün sabah saat 07.30 sıralarında Söğütlü ilçesi Fındıklı köyünde meydana geldi. Evde tek başına yaşayan Ali Taşkın'ın evinde sobanın yanında bulunan küçük tüp sıcaklık nedeniyle genleşince patladı.

Patlama sonucu ev alevler içinde kalarak yanmaya başladı. Uyanır uyanmaz büyük bir şaşkınlık yaşayan Ali Taşkın, evden dışarı çıkamayınca yanarak hayatını kaybetti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, köye gelerek yanan evi söndürdü. Taşkın'dan geriye ailesiyle çektirdiği siyah beyaz fotoğraf kaldı.

Ali Taşkın'ın cenazesi Söğütlü İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yanan eve gelen Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ölen şahsın yakınlarına baş sağlığı diledi.

Ali Taşkın'ın yakını olan Mustafa Taşkın, patlamanın ardından hemen eve geldiklerini belirterek "Ama kapıyı açamadık. Alevler her yeri sardı. Çok üzgünüz" dedi. Zenci olan Ali Taşkın'ın ailesinin yüzyıllar önce Sudan'dan Yunanistan'a göç ettiği, Lozan Anlaşması'ndan sonra yapılan mübadeleden sonra Sakarya'nın Söğütlü ilçesine yerleştikleri belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 14:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?