17
Mayıs
2024
Cuma
SÖĞÜTLÜ - SAKARYA

Türkan Şoray baygınlık geçirdi

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, bir açılış için geldiği Adapazarı'nda aşırı sıcak nedeniyle rahatsızlandı. Sanatçı, açılış törenine bir süre dinlendikten sonra katılabildi.

Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde Çekül ve Habitat Vakfı tarafından depremzedeler için yaptırılan Beriköy evlerinin anahtar teslim törenine Sanatçısı Türkan Şoray da katıldı. Tören için İstanbul'dan gelen sanatçı, yol yorgunluğu ve aşırı sıcak nedeniyle baygınlık geçirdi. Şoray, rahatsızlanması üzerine hemen konutlardan birine alındı. Sanatçı burada bir süre dinlenirken, kapıda da bir ambulans hazır bekletildi.

Türkan Şoray, dinlenerek kendine gelmesinin ardından törene katılabildi. Yolun kendisini yorduğunu belirten ünlü sanatçı, sıcak nedeniyle rahatsızlandığını bu sebeple kısa süreli bir baygınlık geçirdiğini söyledi.

Beriköy konutlarının teslimi nedeniyle düzenlenen törene Türkan Şoray'ın yanı sıra Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Sakarya Valisi Cahit Kıraç, Çekül Vakfı Başkanı Metin Sözen ile çok sayıda davetli katıldı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek evlerin anahtarları depremzedelere teslim edildi.
Çekül ve Habitat Vakfı tarafından Söğütlü İlçesi'nde 38 dönüm arazi üzerine 50 adet konut yaptırıldı.

SAKARYA - İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2004 Pazar 18:27:02
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 14:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa özyılmaz IP: 85.102.84.xxx Tarih : 20.09.2005 00:20:17
evet ben o sırada askerdım sögütlü ilçesinde ama yenı ogrenıyorum boyle bırseyı ama tabıkı turkan soray suan cok ıyı o zaman asker olmak ve oranın guvenlıgını saglamak benım ve arkadaslarım ıcın bır zevk ve sereftı saygılar