30
Mayıs
2024
Perşembe
TARAKLI - SAKARYA

Orman işçilerinin kadro sevinci

Sakarya'nın Geyve ilçesi Orman İşletmesine bağlı Taraklı, Pamukova ve Geyve Orman İşletme Şefliklerinde çalışan geçici mevsimlik işçiler, kadro sevincini düzenlenen yemekle kutladı. 

Karaçam'da bulunan bir restaurantta dün akşam gerçekleştirilen yemeğe Sakarya Orman Bölge Müdürü Hasan Yıldız, Geyve Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan Oran, bölge ve şube müdürleri ile üç şefliğe bağlı olarak çalışan işçiler katıldı. 

Yemekte bir konuşma yapan Sakarya Orman Bölge Müdürü Hasan Yıldız, "Orman işçileri sıkıntılı günler geçirdi. Yıllardır beklediniz ama artık hepiniz kadrolu oldunuz. Böyle bir fırsat kolay kolay ele geçmiyor. Kadroya alındığınız için en az sizler kadar mutluyum. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Daha sonra bir konuşma yapan Geyve Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu da, orman işçilerinin isimsiz kahramanlar 
olduğunu dile getirerek, "Bir çok orman yangınında bu arkadaşlarımızla birlikte bulundum. Orman işçileri, gece gündüz, yaz kış demeden zor bir görevi yerine getiriyor. Bir tek yeşil yaprağı kurtarmak için bazen canlarını hiçe sayıyorlar. Gösterdikleri fedakarlıklara çok zaman şahit oldum. Arkadaşlarımın bu kadroyu hak ettiklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 17:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?