18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

İdrar yolu uzatıldı

Özel Çerkezköy Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Hakan Akdere, önceki gün önemli bir ameliyata daha imza attı. Doğuştan idrar yollarında halk arasında "Peygamber Sünneti" olarak bilinen Hipaspodias, rahatsızlığı olan Yasin Karakulak  (11)'ın bu sorunu bir saat süren başarılı bir ameliyatla çözüldü. Şimdi rahatlıkla idrarını yapan Karakulak, doktoruna ve Özel Çerkezköy Hastanesi'ne teşekkür ediyor.

Yasin Karakulak'ın rahatsızlığının  doğumsal olduğunu ve Plastik Cerrahi müdahale gerektirdiğini kaydeden Akdere; Bu hastalık erkeklerde idrar deliğinin olması gereken yerin daha altında olması durumudur. İdrar deliği aşağıda ve kısa olduğu için kısırlığa ve böbrek iltihaplanmasına yol açıyor. Biz yaptığımız ameliyatla aşağıda olan kısma tüp takarak deliği olması gereken yere getirdik’’ dedi.

 

HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 10:45:32
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk şahin IP: 88.228.141.xxx Tarih : 29.04.2007 00:03:53
benim kardeşim 22 yaşında ama hemen hemen her gece yatagını ıslatmakta ama ıslattıgının farkında olmadıgını devamlı dile getiriyor bunun için birkaç kez doktora götürdük ama birşey olmadıgını söylediler bunun için sizden yardım istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden ilginiz için teşekkürler.